Geplaatst op

Vrijdag vraagdag

Je kent het vast wel. De dag is zomaar weer voorbij. Bezig  met het huishouden en met je kinderen. Eigenlijk wilde je nog even het boek erbij pakken waar je in aan het lezen bent. Of even met een vriend(in) bellen die je al een tijd niet hebt gesproken.

Aan het einde van de dag baal je dat je geen tijd voor jezelf hebt ingepland. Denk jij hier weleens over na? Of laat je alles maar gebeuren zoals het gaat?

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! Ik heb nog een aantal vrije plekken. Wil je gebruik maken van mijn diensten? Vraag naar de mogelijkheden. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments