Aanbod

Gezin coaching/ individuele coaching

Heb jij al van alles geprobeerd en kom je er zelf niet meer uit? Ben je het zat om steeds maar de ‘goedbedoelde’ adviezen van je omgeving te horen? (Alsof je zelf niet alles al uit de kast hebt gehaald?) Zit jij met je handen in je haar en weet je niet hoe je verder kunt? Je wilt wel, maar hoe? Ik begrijp heel goed dat het lastig kan zijn! Ik kan je door middel van coachgesprekken, opdrachten en tools inzichten geven in de vragen die je hebt!

Trajecten die ik aanbied zijn voor:

coaching

  • Kinderen
  • Gezinnen
  • Ouders/verzorgers
  • Individuele begeleiding

Heb jij na het lezen van deze tekst vragen? Stel ze mij gerust! Je bent van harte WELKOM.

📄 Contact 

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 18551801

Wandel-, online-, ambulante- coaching

Wanneer je een traject bij me wilt volgen, of een eenmalig gesprek wilt hebben. Bied ik de volgende opties:

  • Wandel coaching -> we gaan naar een afgesproken plek, daar gaan we een wandeling maken om antwoorden te krijgen op jou vraag. Hoelang? Dit hangt af van wat we hebben afgesproken.
  • Online -> woon je elders in het land? Geen probleem, dan hebben we online gesprekken. Tegenwoordig geen probleem met de techniek die we hebben!
  •  Ambulant -> woon je in de omgeving van Groningen of iets daarbuiten? Ik kan bij je thuiskomen of we spreken ergens af waar jij je prettig voelt. De eerste 20 kilometer zitten bij de prijs in. Daarboven breng ik ze in rekening.

Workshop en voorlichting

Ik bied online en offline workshops aan. De online workshops meld ik op mijn pagina, op Facebook en LinkedInn. 

Offline workshops worden altijd op maat gemaakt. Ik ga met je in overleg wat de wensen en mogelijkheden zijn. Op die manier is de workshop uniek en speciaal voor jou gemaakt.

 

Ik geef voorlichting op het gebied van voeding. In de wereld van heel veel keuze en overweldigend veel voeding, kan het soms lastig zijn. Voor bedrijven, werknemers, maar ook voor kinderen. Tijdens een voorlichting neem ik je mee in de wereld van voeding. Wat kan wel en wat kun je beter laten staan.

Wil je dat ik bij je bedrijf kom voor een workshop of voorlichting op maat? Wil je een kinderfeestje met een workshop op gebied van voeding?

Vraag naar de mogelijkheden: 

📄 Contact 

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 18551801