Geplaatst op

Apenbroodje

De maand oktober in het teken van opvoeden. Een taak die soms veel uitdagingen kent, door omstandigheden waar jezelf geen invloed op hebt, door het karakter van je kind of doordat je het gewoon even niet weet.

Vandaag heb ik een recept voor je die je als tussendoortje kunt geven aan je kind. (Kleine) kinderen vinden het leuk om met eten te spelen. Eigenlijk zijn ze het eten aan het ontdekken en ontwikkelen met de grove en fijne motoriek. Het heeft dus meerdere functies dat een kind met het eten speelt.

Dit tussendoortje is aantrekkelijk. Kinderen houden van verschillende kleuren. Je kunt er allerlei verhalen bij bedenken. ‘Spelen’ dat je in de jungle of dierentuin bent met apenbroodjes om ze te kunnen geven aan de klimaapjes. Er zijn allerlei verschillende manieren om samen met eten te spelen en het ook te proeven. Helemaal als je kind lastig eet wil je van alles uit proberen.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments