Geplaatst op

Crunchy linzen-tomatensoep

Een goed gevulde soep met veel vezels en vitaminen. Wie wil dat nu niet in de winter! Lekker na een lange wandeling. Nog lekkerder als je ‘m een dagje laat staan. Geniet ervan!!

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Of een plekje reserveren voor januari of februari? In december zit ik momenteel vol. Neem gerust contact met me op! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments