Geplaatst op

Dinsdag vul in…

Gamen, een onderwerp van alle tijden. Wat vindt jezelf van het gamen? Wist je dat gamen ook heel leerzaam kan zijn? In deze periode van Covid misschien wel extra. Het is niet per definitie heel erg slecht, maar zoals alles met mate! Ben jij je bewust van hoeveel je kind gamet? Vandaag een invul opdracht voor je. 

Veel gamen kan invloed hebben op het welzijn. Sneller snaaien, aankomen, verandering in gedrag. In deze periode ook wel lastiger om iets anders te kunnen aanbieden. Maar er zijn zeker alternatieven, ook in de periode waarin we minder kunnen/mogen. Ik geef je 3 tips die je kunnen helpen;

  1. De eerste stap van verandering is het bewust worden van hoeveel er gegamed wordt. Een game dagboek kan dan handig zijn.
  2. Blijf met elkaar in gesprek en maak afspraken over het gamen.
  3. Geef het goede voorbeeld en leg je eigen telefoon ook weg op momenten van samen zijn. Bijvoorbeeld aan tafel geen telefoon.

Wil jij meer weten over hoe dit invloed kan hebben op het eetgedrag? En wat je hieraan kunt veranderen? Neem contact met me op! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06-18551801

Comments

comments