Geplaatst op

Dinsdag vul in…

Niet alles in het leven is rozengeur en maneschijn.  Soms heb je een periode waarbij je vastloopt. Erg? Hoe ervaar jij het? Bij mij is het glas altijd halfvol. Zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en bestaat er altijd een links of een rechts.  Zelf heb ik de  afgelopen jaren een lange revalidatie gehad.  En nog steeds revalideer  ik.  Ik  kijk naar wat mijn lichaam nodig heeft.

Ik trek mijn eigen plan, voor zover het kan. Wel in overleg met het thuisfront en mijn huisarts. Toch kan ik binnen mijn eigen mogelijkheden met mijn beperking nog best wat. De ene keer gaat dit beter dan de andere keer. Ik doe waar ik blij van wordt binnen mijn eigen kunnen. En lukt rechtdoor niet? Dan….

Heb jij vragen? Wil je even sparren? Dat kan!! Je bent altijd WELKOM!

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments