Geplaatst op

Dinsdag vul in…

Als voedingsconsulent en leefstijlcoach ben ik hoofdzakelijk met eten bezig. Maar het welzijn van mijn klant staat wel bovenaan. Want als een klant niet lekker in zijn vel zit. Hoe kan ik dan iets betekenen? Daarom heb ik verschillende tools die ik inzet om niet alleen met eten bezig te zijn, maar ook met de klant zelf. Zelfvertrouwen opbouwen en kijken naar de positieve kanten zijn ook onderdeel van mijn werk. Want ben jij niet #heppie? Dan is je lijf ook niet #heppie en zul je sneller naar ‘snoep’ hunkeren.

Kun jij dit invullen? De opdracht  is voor jong en oud. Vul ‘m samen in met een huisgenoot, vriend of vriendin en vergelijk het eens. Ook leuk om over elkaar in te vullen en het dan vergelijken hoe je de ander ziet.

Laten we positief blijven kijken naar elkaar en elkaar flink wat complimenten geven!! Dat verdient iedereen! Blijf gezond en blijf positief!! Deze opdracht kan je daarbij helpen.

Comments

comments