Geplaatst op

Dinsdag vul in…

Vandaag heb ik een doe-opdracht. Weer eens iets anders voor de verandering 😃. Buiten is de wereld regenachtig. Maar dat mag de pret niet drukken om het van een andere kant te bekijken!! Denken in wat er wel kan, ook met de regen kan er nog een heleboel!! Hoe kijk jij tegen de wereld aan?

Vandaag is het voor mij voor het eerst sinds tijden dat ik om 6.00 opstond. Vroeg? Jazeker! Het was even wennen. Maar ik kan tegelijkertijd gebruik maken van de rust. Een lekker kopje thee om te starten. Ongestoord voorbereiden en werken. Daar kan ik echt van genieten! En het voordeel is dat ik dan vanmiddag eerder kan stoppen om leuke activiteiten met de kinderen te kunnen doen.


Heb jij nog vragen? Wil je even sparren? Dat kan!! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments