Geplaatst op

Gamba’s met rijst

Nadat wij in China zijn geweest, eet ik meer vis en kan ik er oprecht van genieten. Dit is een recept die ik een keer heb gemaakt van ingrediënten die we in huis hadden. Hoe leuk is het om te kunnen delen met lezers van mijn website. Ook dit recept kun je eindeloos variëren met verschillende groenten. Zelfs de rijst kun je vervangen voor bloemkool of broccoli.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments