Geplaatst op

Gemak dient de mens

Zoals jullie wel hebben kunnen zien op mijn website heb ik het een en ander veranderd. Het aantrekkelijk maken en werkbaar maken voor mijn klanten, dat is waar ik voor sta. Want gemak dient de mens.

Ik coach gezinnen of ouders/verzorgers en werk met mijn agenda. Ouders kunnen dit zelf invullen via de link afspraak maken.

Ik krijg terug van gezinnen dat het heel fijn is om met de agenda te werken. Ouders kiezen zelf van welke optie ze gebruik willen maken en vullen dit in. Wanneer naar de link afspraak maken gaat, heb ik eerst een stukje uitleg gegeven hoe het werkt. Als je de tekst gelezen hebt, zie je onderaan de tekst agenda staan. Als je daarop klikt, kom je in mijn agenda en kun je een afspraak maken. Je ziet verschillende opties, hier staat ook een uitleg bij. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

 

Je bent op mijn site gekomen, om te kijken wat ik doe en wie ik ben. Je bent op zoek naar informatie om je vraag beantwoord te krijgen. Is het al gelukt? Dat is heel fijn! Ben je nog steeds aan het worstelen met je vraag? Kom je er echt niet uit? Je kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek met me aangaan. Ik help je graag verder, en lukt het niet, dan zal ik óók eerlijk tegen je zijn. Vind je het vervelend om via de agenda een afspraak te maken, geen probleem! Je kunt via het Contact formulier ook contact met me zoeken.

Heb jij na het lezen van deze tekst vragen? Stel ze mij gerust! Je bent van harte WELKOM.

afspraak maken via mijn agenda 📅

Contact contactformulier 📰

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 18551801

Comments

comments