Geplaatst op

Gepimpte choco

De mensen die mij kennen, weten dat ik dol ben op chocolade. Als ik de kans krijg, dan eet ik iedere dag een stukje chocolade. Er zijn periodes dat ik veel chocolade eet, maar er zijn ook periodes dat ik er prima van af kan blijven.

Ik heb wel zo mijn voorkeuren voor chocolade. Maar mag ook graag experimenteren in de keuken. Onderstaand recept kan ik ook echt van genieten. Doordat er noten en cranberry’s inzitten, geeft het niet alleen een aantrekkelijkheid qua uiterlijk, maar ook qua smaaksensatie is het heerlijk. Probeer het maar eens. Je kunt in plaats van pure chocolade natuurlijk ook voor melk of witte chocolade kiezen. Weet dat pure chocolade minder toegevoegde suikers hebben en dus iets beter zijn dan de andere varianten.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments