Geplaatst op

Koningsdag

De hele maand april heeft in het teken gestaan van je fitter voelen. Wat ik altijd meegeef aan klanten is dat wanneer het een feestdag is. Zoals vandaag. Je hier ook gerust aan mee kunt doen. Je hoeft niet op een houtje te bijten. Je mag ook gewoon genieten van het leven!!

En, ja, ik heb makkelijk praten. Ik ben me ervan bewust dat wanneer jij dit leest denkt; ‘lekker makkelijk praten’ ‘ik moet het doen’. Ja, dat klopt! Maar als jij jezelf ook af en toe een extraatje gunt, zal het een stuk makkelijker zijn. Maak hier afspraken over met jezelf en schrijf deze voor jezelf op. Hang ze in het zicht. Dan word je er steeds aan herinnert en zal het makkelijker gaan.

Hoe ga jij om met je eetgewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! In april heb ik nog 2 plekken vrij. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments