Geplaatst op

Mei de maand van balans tussen werk en privé

In de maand mei wil ik je graag meenemen in de balans tussen werk en privé. Ik zie en hoor om mij heen veel verschillende verhalen. Mensen die het lastig vinden om alle ballen in de lucht te houden, hierdoor vast komen te lopen met hoe ze hun leefstijl eigenlijk zouden willen indelen.

Hoe zorg je ervoor dat je werk en privé in balans blijft houden. Dat je ook blijft eten zodat je energie blijft houden. Hoe slaap je? Kun je ‘nee’ zeggen tegen je werk, dus ‘ja’ tegen jezelf? Deze maand ga ik hier allemaal aandacht aan besteden.

In deze maand besteed ik aandacht aan;

  • Wat eet je in mei
  • Werkplezier
  • Energiebalans
  • Dag van de arbeid
  • Moederdag
  • en nog veel meer

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! In mei heb ik nog 1 plek vrij. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments