Geplaatst op

Pasta met rode saus

Regelmatig heb ik het over rode saus die heel makkelijk zelf te maken is. Je kunt eindeloos variëren met groentes. Ik kwam het recept weer tegen en wilde deze graag met jullie delen. Ik gebruik de saus voor pizza’s, pasta’s, wraps en we eten het regelmatig in combinatie met kikkererwten.

Kikkererwten? Jazeker! Het zijn peulvruchten, glutenvrij en makkelijk klaar te maken. Op die manier krijgen we wat meer groenten binnen. Steeds vaker gebruik ik groenten als ‘hoofd’ gerecht. Zo krijg je met verschillende onderdelen in je hoofdgerecht wat meer vezels en vitamines binnen. Ons lichaam vraagt erom. Omdat er veel eten bewerkt is, krijgen we niet alle voedingsstoffen binnen die we eigenlijk wel nodig zijn. Om dan wat meer groenten toe te voegen aan de ‘hoofd’ maaltijd, krijg je in ieder geval wat meer voedingsstoffen binnen. En dat is dan toch maar weer mooi meegenomen😉.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! In mei heb ik nog 1 plek vrij. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments