Geplaatst op

Pepernotenbrood

Het is bijna Sinterklaas, hoe leuk is het om samen wat lekkers te maken!! Een brood gevuld met pepernoten en spijs lekker als tussendoortje. Houd er rekening mee dat het erg vult, dus een klein plakje is helemaal prima.

Zelf zeg ik altijd dat het prima is om te snoepen, maar dat er wel groente tegenover staat. Ik vul dan een bakje met wat groenten en/of fruit om ook nog vezels toe te voegen. Je kunt ook nog kiezen om volkoren of teff meel te gebruiken. Daar zitten andere voedingsstoffen in.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! In december heb ik nog 1 plek vrij. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments