Geplaatst op

UPDATE

Vandaag zitten we alweer op woensdag. Hier in het Noorden is het vakantie. Ik kan je vertellen dat ik volop geniet van werkzaamheden die ik nu even kan laten liggen, gewoon omdat het kan.

Achter de schermen ben ik druk bezig met mijn e-book. Het gaat wat langer duren dan ik had gedacht. Het kost tijd om een boek te schrijven. Ik heb het ‘even’ onderschat. Ik wil natuurlijk dat jullie als lezer er ook wat mee kunnen. En dat betekent dat ik er meer tijd en aandacht aan wil besteden dan ik van te voren had bedacht. Dus nog even geduld er wordt hard aan gewerkt.

Ik heb me aangesloten bij de Stichting Kind en Voeding. Super leuk om mee samen te werken!! Ik ben heel erg benieuwd wat het gaat brengen!

Op social media ben ik ook er actief. Zo zit ik op Facebook en LinkedIn. Regelmatig post ik berichten. Het gaat dan over wat er speelt in de maatschappij of berichten die ik voorbij zie komen.

En verder ben ik nog bezig met andere toffe dingen. Maar daarover later meer. Het staat namelijk op de plank om gepakt te worden. Maar ik kan me niet splitsen😁. Want naast alle dingen die ik ‘onzichtbaar’ doe. Begeleid ik ook nog gezinnen. En dat is ook supertof om te doen!! Het geeft me een enorme kick dat er weer een sprong in het gezin is gemaakt als ik ze weer spreek!! Hoe tof!!

Zou je meer informatie willen over het traject of een samenwerking?

☎/📲 06-18551801

💻 info@heppiefood.nl

Je mag ook Contact met me opnemen via het formulier. Of direct een afspraak maken. Ik zie het wel binnenkomen en reageer op de berichten die binnenkomen. Deze week zal het minder snel zijn ivm mijn vakantie. Ik kijk dan minder op mijn telefoon, omdat mijn prioriteit dan even bij mijn gezin ligt. Op maandag 1 maart ben ik vanaf 13.00 uur weer telefonisch bereikbaar.

Je bent van harte WELKOM!

Comments

comments