Geplaatst op

Vegan chocolade balletjes

Mensen die mij al een tijdje volgen, weten dat ik een zwak heb voor chocolade. Ik kan er niets aan doen. De snak naar chocolade is er altijd. Er zijn periodes dat ik heel veel chocolade eet, maar ook zeker periodes dat ik ervan af kan blijven.

Is het erg dat je zoveel chocolade eet? Het hangt er wel vanaf hoeveel je eet en welke producten je kiest. Alles met mate. Als je bewust bent van je eetpatroon en behoeften, maakt het misschien wat makkelijker voor jezelf. Ik heb er mijn weg in gevonden. Dit recept is zeker een aanrader voor de chocolade snoepers onder ons. Ze hebben ingrediënten met vezels, die wel goed voor ons lijf zijn.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments