Geplaatst op

Vrijdag vraagdag

In de maand mei hebben we het over balans tussen werk en privé. Dat betekent dat jij content bent met hoe het in je werk gaat en dat je voldoende tijd hebt om jezelf op te laden. Wij leven in een maatschappij met haast, prestatie en hoge eisen aan onszelf en aan een ander. maar komt dit altijd ten goede van jezelf? Heb/krijg jij ruimte in je werk om je batterij(je lichaam) op te laden?

Wat kun je doen als je privé dus jij hier onder leidt? Vind jij dat je voldoende tijd met je gezin door kunt brengen? Leuke dingen kunt doen? Of ben je alleen maar aan het werk? Is het een keuze dat je (veel) aan het werk bent en ben je er blij mee?

Herkenbaar? Schrijf een voor jezelf op waar je tevreden over bent en waar minder tevreden over. Kun je een lijstje maken? Is het in balans voor jou? Dus ben je er tevreden over? Of wil je toch het een en ander veranderen? En zo, ja wat dan?

Het kan je helpen om zaken op een rijtje te zetten. Dingen bespreekbaar maken binnen je gezin of je werk.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! In mei heb ik nog 1 plek vrij. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

 

 

Comments

comments