Geplaatst op

Vrijdag vraagdag

Een voorbeeld uit de praktijk. Een kind (9 jaar) geeft bij mij aan dat zijn ouders hem een sleutel hebben gegeven. Als hij niet naar de opvang wil, omdat hij wil spelen, dan is dat oké. Ouders gaan wel mee naar sporten, maar zijn veel aan het werk. Deze jongeman zou het fijn vinden om wat meer aandacht te krijgen van zijn ouders.

Ongeacht wat jij ervan vindt, vind ik het heel dapper dat deze jongeman kan aangeven waar hij tegenaan loopt. We zijn er nu mee aan de slag. Ouders vinden werken erg leuk en zien dit als ontspanning. Ze waren zich niet bewust van wat dit met deze jongeman deed.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! In mei heb ik nog 3 plekken vrij. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments