Geplaatst op

Wraps

Vandaag een recept met wraps. Ik vind het leuke van wraps dat je dit aan de tafel kunt doen. Zet allemaal verschillende groentes en fruit op tafel en laat je kinderen lekker vullen en snoepen van alles wat er op de tafel staat.

Een lekker dipsausje erbij om in te dippen of om de wrap mee te bedekken als bodem. Wat een feestje!! En jij hebt er minder omkijken naar, omdat je kinderen lekker zelf kunnen bedekken.

Je kunt afspraken maken met je kinderen wat ze in ieder geval ‘moeten’ eten. Pak hiervoor een groot bord. Dan lijkt de portie kleiner. Altijd handig als je lastige eters hebt. Kies wanneer je graag wat minder wilt eten zelf voor een klein bord. Dit weerhoud je ervan om ‘teveel’ te eten.

Hoe ga jij om met je eetgewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! In mei heb ik nog 1 plek vrij. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments