Heppie Fit

Coaching

Heb jij al van alles geprobeerd en kom je er zelf niet meer uit? Ben je het zat om steeds maar de ‘goedbedoelde‘ adviezen van je omgeving te horen? (Alsof je zelf niet alles al uit de kast hebt gehaald?) Zit jij met je handen in je haar en weet je niet hoe je verder kunt? Je wilt wel, maar hoe? Ik begrijp heel goed dat het lastig kan zijn! Ik kan je door middel van coachgesprekken, opdrachten en tools inzichten geven in de vragen die je hebt!

Wandel-, online-, ambulante- coaching

Wanneer je een traject bij me wilt volgen, of een eenmalig gesprek wilt hebben.

Bied ik de volgende opties:

    • Wandel coaching -> we gaan naar een afgesproken plek,  daar gaan we een wandeling maken om antwoorden te krijgen op jou vraag. Hoe lang? Dit hangt af van wat we hebben afgesproken.

 

  • Online -> woon je elders in het land? Geen probleem, dan hebben we online gesprekken. Tegenwoordig heel handig  met de techniek die we hebben!

 

  •  Ambulant -> woon je in de omgeving van Groningen of iets daarbuiten? Ik kan bij je thuiskomen of we spreken ergens af waar jij je prettig voelt. De eerste 20 kilometer zitten bij de prijs in. Daarboven breng ik ze in rekening voor €0,19 per kilometer incl. BTW.