Geplaatst op

Aardappelen, Rode kool en een rundersausijs

Een recept uit de oude doos. Blijft lekker! Inmiddels heb ik ook een recept voor een lekkere jus.

Ingrediënten:

  • 1 bouillonblokje (of zelfgemaakte bouillon)
  • 250 ml heet water
  • 100 gr roomboter
  • Maïzena of andere bindmiddel (kijk op de verpakking voor de verhoudingen)
  • 2 eetl. rode wijnazijn
  • 3 eetl. ketjap

Bereidingswijze:

  1. Doe het bouillonblokje in het hete water.
  2. Laat de roomboter smelten in een pannetje.
  3. Maak ondertussen de maïzena klaar in een kommetje.
  4. Doe de rode wijnazijn, ketjap en maïzena bij de roomboter in.
  5. Als laatste mag je de bouillon toevoegen.
  6. Even een beetje indikken en klaar!

 

Comments

comments