Geplaatst op

Crunchy linzen – tomatensoep

De maand maart staat in het teken van verjaardagen, traktaties en uitjes. Je denkt dan misschien niet zo snel aan soep om mee te nemen als je opstap gaat. Toch is het erg lekker en makkelijk om een soepje mee te nemen. Doe het in een thermoskan. Je soep blijft lekker warm en jij hebt een hartige warme hap als je opstap bent.

Je kunt het natuurlijk ook gebruiken wanneer je een verjaardag hebt. Wat een traktatie om je gasten een zelfgemaakte soep te mogen serveren. Het is voedzaam en warm. Zo gaan je gasten met een gevulde buik onderweg naar huis. Helemaal een voordeel als ze nog een poosje in de auto zitten.

Zitten er ingrediënten in de soep die je niet zo lekker vindt? Wees creatief en probeer of het met andere ingrediënten lekker is. Dat is het voordeel van soepen, je kunt er alle kanten mee op.

Heb jij nog vragen? Kom je er niet uit? Wil je hulp? Neem gerust contact met me op. Ik kan je helpen, door te luisteren naar je verhaal, ik geeft je tips, tools en opdrachten om te komen tot een leefstijl die bij jou past. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments