Geplaatst op

Pasta met rucola

Op het moment dat je uit balans bent, op je tenen loopt. Heb je vaak niet veel zin om nog te koken. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat je een lekkere maaltijd kunt maken die voldoende vezels heeft en snel klaar is. Vandaag deel ik een recept die voedzaam is en vezels heeft. Een goed alternatief voor iets wat ongezond is en net zo snel klaar.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! In mei heb ik nog 1 plek vrij. Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments