Geplaatst op

Vrijdag vraagdag

In deze maand besteed ik aandacht aan het bewegen. Zelf merkte ik de afgelopen periode dat het bewegen wat minder ging dat ik eigenlijk zou willen. Daarop heb ik acties ondernomen. Mijn doel voor de komende periode is dat ik in ieder geval 10.000 stappen op een dag ga wandelen. Met mijn stappenteller is dit makkelijker in de gaten te houden. Tegenwoordig zijn er ook stappentellers op de telefoon. Op die manier kun jij je stappen ook bijhouden.

Wil jij je ook fitter en energieker voelen? Misschien als ouder wel wat afvallen of als gezin je voedingspatroon veranderen? Met mijn #Heppiefit programma kan ik je hierbij helpen! Neem gerust eens contact met me op. Ik werk op afspraak, zowel ambulant als online. Neem contact met me op voor meer informatie.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments