Geplaatst op

Dinsdag vul in…

Als je aan het werk bent aan je balans, dan heb je waarschijnlijk doelen in je hoofd die je graag zou willen. Dit kan zijn dat je voor jezelf wilt opkomen in je werk. Je gezin betrekken bij je proces of gewoon iets voor jezelf doen!

Een stukje van mijn verhaal

Ik zal een stukje van mijn verhaal met je delen. Begin 2018 ben ik van achteren aangereden. Vrijwel direct kon ik mijn arm niet meer gebruiken. Het was mijn dominante arm. De eerste 2 maanden kon ik er nog wel mee dealen, omdat ik er heilig van overtuigd was dat het snel goed zou komen. Na 3/4 maanden verlangde ik toch wel om niet meer afhankelijk van anderen te zijn. Het huishouden werd voor mij gedaan (waar ik overigens heel dankbaar voor ben!) Ik werd heen en weer gebracht naar alle medische afspraken (waar ik ook heel dankbaar voor was). Maar naar het werk gaan kon niet, omdat ik geen auto mocht rijden.

Onafhankelijk zijn

Ik verlangde zo erg naar mijn onafhankelijkheid, dat ik zo blij was dat ik na 6 maanden groen licht kreeg om weer auto te mogen rijden. Dankbaar dat het weer kon en dat er vooruitgang was geboekt. Om te lezen is het misschien iets heel kleins. Maar ik kan je vertellen dat wanneer je altijd gewend bent alles zelf te doen en dan plotseling alles aan een ander over moet laten, dit heel moeilijk is!

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

Comments

comments