Geplaatst op

Pompoenrisotto met spek en geitenkaas

Alweer een pompoenrecept? Ja, heel bewust!! Er zijn zoveel mogelijkheden met pompoen. Veel mensen hebben geen idee van wat je allemaal met pompoen kunt doen. Op deze manier wil ik jullie graag meenemen in de mogelijkheden van pompoen.

Hoe ga jij om met je gewoonten? Lukt het je allemaal om voor elkaar te krijgen? Of gooi je regelmatig je handdoek in de ring en geef je toe aan je kinderen wat zij willen hebben? De keuze om het zelf te doen is helemaal oké. Maar weet dat ik je kan helpen als coach. Ik luister naar je verhaal, ik stel je vragen, geef je tools, tips en opdrachten om je naar een leefstijl te coachen die jij graag wenst met je gezin.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! Het eerste contact is altijd gratis.

📄 Contact

📧 info@heppiefood.nl

📱 06 – 18551801

 

Comments

comments